سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پسرکم ! ... اندرزهای حکیمان را بپذیر و فرمانهایشان را پی گیری کن [امام علی علیه السلام ـ در سفارش به پسرش محمّدبن حنفیه ـ]

علم شیمی

dfsdسلام به همه ی دوستداران شیمی سال نو رو به همه تبریک می گم امیدوارم سالی پر از تازگی و موفقیت در انتظارتون باشه . انشاا... که در بالا بردن اطلاعات شیمیایی!! شما سهیم باشم.

نقره دارویی همه فن حریف !!!

 ایا تا به حال عملکرد درمانی نقره را شنیده اید؟

اجازه بدهید قبل از پرداختن به این موضوع به معرفی این فلز نسبتا گران بها بپردازیم. نقره یکی از عناصر شیمیایی ? با نشانه ی Ag دارای عدد اتمی 47 وزن اتمی 107 و در دوره یک فرعی IBجدول تناوبی قرار گرفته است. نقره فلزی سفید مایل به خاکستری و براق است . از نقره 25 ایزوتوپ رادیو اکتیو شناخته شده اند که دارای اجرام اتمی 102 الی 117 می باشد نقره معمولی از دو ایزوتوپ با جرم های 107 و 109 تشکیل شده است . نقره جزو عناصر نسبتا کمیاب بوده و از نظر فراوانی در قشر جامد زمین در مرتبه ی شصت و سومین عنصر قرار دارد .

 گاهی نقره به صورت خالص و گاهی نیز به صورت آلیاژ با سایر فلزات دیده می شود .  این عنصر به آسانی اکسیده شدن آهن اکسید نمی شود . لکن با گوگرد و هیدروژن سولفید واکنش داشته و تشکیل همان تیرگی آشنا را می دهد که  در نقره هایتان می بینید.برای رفع این مشکل می توان با حرارت دادن نقره مورد نظر در محلول رقیقی از کلرید سدیم و کربنات هیدروژن مجددا فلز را به حالت اولیه بر گرداند.

نقره به صورت ترکیبات آن برای بدن مضر است اما می توان آن را به کمک جریان الکتریکی به صورت نقره کلوییدی که محلول در آب است? در آوردکه به این ترتیب نقره  میتواند از غشای سلول عبور کند و هیچ عوارض جانبی برای بدن ندارد.نقره کلوییدی سوزش نداردو چگونگی عملکرد آن در منابع مطالعاتی ذکر نشده  و محرمانه است.

به گفته دکتر روبرت مبتلایان آنفلونزا کمبود نقره در بدن دارند.نقره به عنوان سیستم ایمنی ثانویه عمل می کند.در گذشته اشراف و ثروتمندان که از ظروف نقره برای غذا خوردن استفاده می کردند? کمتر دچار بیماری می شدند.نقره کلوییدی در برابر سیاه زخم مقاوم و درمانی برای سرطان نیز هست.

آنتی بیوتیک های جدید اغلب در برابر ویروس ها بی ت?ثیر هستند?اما نقره کلوییدی در این زمینه بسیار م?ثر عمل میکند.هم چنین میتواند 650نوع باکتری را از بین ببردو همین طور در بیمارستانها و جراحی ها برای ضد عفونی کردن و برای لباسهای پرستارها و... استفاده میشود.حتی اسپری نقره هم وجود داردکه در بینی ?

صورت و گوش به کار می رود.

گیاهانی که در نقره کلوییدی قرار بگیرند شادابی آنها بیشتر از زمانی است که در آب باشند.نقره کلوییدی برای بیماری های روحی و عصبی نیز به کار میرود.

در انبارهای آب و فاضلادرب ها نباید نقره استفاده شود چون باکتری هایی را که پس مانده های فاضلاب را از بین میبرند?نابود می کند.

 

"منبع: چکیده ای از سمینار شیمی دارویی دانشگاه علوم پایه ی دامغان"

 




فهیمه بیگدلی ::: سه شنبه 86/2/11::: ساعت 11:11 صبح

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 16


بازدید دیروز: 40


کل بازدید :359733
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
 
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<